Uw huis kopen op Rapido Wonen

Wilt u snel contact met de verkoper en niet meer gebonden zijn aan kantoortijden? Dan zit u bij ons goed! Bij ons kunt u direct contact opnemen met de verkoper en kunt u een bezichtiging inplannen wanneer het u uitkomt.

Meer informatie

Uw huis, onze zorg

Een huis kopen zonder makelaar hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door ons wordt het een stuk makkelijker om een huis te kopen. Als u een leuk huis ziet kunt u direct contact opnemen met de eigenaar om een bezichtiging in te plannen. Zodra de bezichtiging is ingepland kunt u het formulier ‘aandachtspunten woningbezichtiging’ downloaden. Hier staat alles in waar u op moet letten tijdens de bezichtiging. Wilt u het huis kopen? Dat kan door een standaard verkoopcontract te downloaden en in te vullen. Dit kan door zowel koper als verkoper. Zodra deze getekend is kunt u een afspraak maken bij de notaris. Ondertussen moet u natuurlijk wel een hypotheek regelen als dit nodig is. U kunt dan ook gebruik maken van onze hypotheek optie. Vlak voor de afspraak met de notaris kunt u nog even met de verkoper door het huis om alles voor de laatste keer te controleren en kunt u de meterstanden opschrijven op het formulier ‘opnameformulier meterstanden’. Zodra het er getekend is bij de notaris is het huis van u!

Nee, wij zijn niet aanwezig bij de bezichtiging. De bezichtiging word verzorgd door de verkoper en u plant zelf een afspraak in met de verkoper.


U kunt op onze site een standaard verkoopovereenkomst downloaden, deze moet u wel zelf invullen. Wij leveren het standaard verkoopovereenkomst aan, maar zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het contract.


De koper betaald niks aan Rapido Wonen, alleen de verkoper heeft kosten voor het gebruik van ons platform.